IndkøbskurvDer er 0 varer i kurven

Hvem er Daekkrig.dk? 

Kort og godt - vi sælger dæk til billige priser.

Står du og overvejer, om du skal købe dine vinterdæk, sommerdæk, eller helårsdæk online? Så kan vi fortælle dig, at det er en rigtig god idé, hvis du ønsker den samme gode kvalitet som altid - bare til billigere penge. Her på siden finder du kun billige dæk, hvor kvaliteten stadig er i top, og hvor du får den bedste service.

Bag daekkrig står Danmarks største fælg- og dæk detailforretning. Vi arbejder hver dag med fælge og dæk, og vi sælger mange fælge og dæk samt kompletsæt - rigtig rigtig mange..

Vi har eksisteret siden 2003 og har ved siden af daekkrig.dk en stor fysisk forretning, hvor vi er ca 10 medarbejdere, der hver især har stor erfaring i dæk.

Desuden besidder vi alle en passion for hjul, og går rigtig meget op i, at det skal være en god oplevelse at købe produkter på daekkrig.dk.

Daekkrig.dk er, som navnet siger, billig, men du kan forsikre dig om, at det absolut er gode produkter i en god kvalitet, vi sælger.

Dit Daekkrig.dk team
Email: info@daekkrig.dk
Tlf.: 38 40 03 40

 

NB. Du er altid velkommen til at kontakte os pr mail 24/7, vi svarer dig altid så hurtigt, vi kan, og altid indenfor 2-3 timer i dagstimerne. Er der problemer eller andet med din ordre, kontakter vi dig altid pr. telefon eller e-mail.